Plog #10 – Me-time

Plog #10 – Me-time

Woensdagochtend alweer! De schoolroutine zit er al goed in. Zoon L en dochter A vertrekken vlot naar school. Ik begin meteen met wat huishoudelijke taakjes. Dat doe ik graag ’s ochtends. Dan ben ik er meteen vanaf. Ondanks dat ik elke week afstof, is mijn stofwissertje helemaal verzadigd.

Omdat ik een klein pijntje aan mijn linkervoet heb, besluit ik om niet te gaan loslopen. Niets doen is ook geen optie. Op de zolder fiets ik een halfuurtje en doe nog wat spierversterkende oefeningen.

Voor het douchen neem ik de Philips Lumea weer eens bij. In de zomer gebruik ik dit apparaat eigenlijk bijna niet, maar in de herfst en winter wel.

Zoals elke schooldag lees ik een stukje in mijn boek bij de schoolpoort.

Op culinair vlak kies ik voor makkelijk. Ik tover kant-en-klare poffertjes op tafel. In een mum van tijd is de schaal leeg.

In de namiddag doe ik samen met de kinderen wat boodschapjes. We halen een lading broodbakmix bij de Aveve. Kunnen we even vooruit.

Bij Kruidvat halen we vitamines voor man N en mezelf (promo!) en bij de Action diepvriesdoosjes. Vorige week waren we ook bij de Action, maar daar kon ik geen doosjes vinden.

Mijn ouders vertrekken morgen voor twee weken op vakantie, dus gaan we hen een fijne vakantie wensen. Thuis maak ik vlug tortellini met ricotta en spinazie. Erbij serveer ik een Napolitaanse saus. De borden werden nog net niet uitgelikt. Dank je wel, Delhaize! Deze loedermoeder dropt na het eten zoon L en dochter A voor de tv. Zij vinden mij geen loedermoeder. Integendeel, ik krijg vandaag meermaals te horen dat ik de liefste en de beste ben. Man N neemt het van me over, zodat ik kan overschakelen naar standje me-time. Ik start met een heerlijke pedicure.

Vooral de voetmassage deed enorm veel deugd. Toch elke keer weer genieten! Thuis kijk ik naar Grey’s Anatomy en eet ondertussen een bakje chips.

Een fijne woensdag was dit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: