Plog #11 – Pijnlijke dag

Plog #11 – Pijnlijke dag

Mijn dag start bij de kinesist. In mijn bovenrug zit al een tijdje een flinke knoop. De kinesist doet haar best om dit goed los te maken. De tranen springen nog net niet in mijn ogen. Zoveel pijn dat dat doet!

Ik vraag haar om mijn linkervoet even te controleren. Ik heb al een paar dagen last van mijn hiel, de pees aan de onderkant en mijn achillespees. Jammer genoeg voelt de aan de onderkant een kleine verdikking. Ik mag lopen, maar de pijn moet binnen de perken blijven. De bibliotheek zit om de hoek van mijn kinepraktijk, dus breng ik een boek binnen via de inleverbus. Die had ik nog nooit gebruikt. Wel handig!

Daarna maak ik een korte stop bij de Aldi en haal een pakketje op bij het postpunt.

Thuis ruim ik de boodschappen op en ga aan het werk.

Als de kinderen uit school komen, zien ze kiwibessen op de fruitschaal liggen. Die zag ik in de winkel en had ik nog nooit meegenomen. We proeven er elk eentje.

Laten we het er op houden dat we het allemaal bij eentje hebben gehouden. De kinderen kokhalsden niet, dus dat is positief. Het bakje zal wel leeg geraken, maar ik begrijp de hele hype niet zo. Na het avondeten beslis ik om niet te lopen vandaag. De pezen in mijn rechtervoet zijn supergevoelig. Misschien omdat de kinesist er zo hard in heeft geknepen, misschien omdat er een blessure op de loer ligt. Ik neem in ieder geval geen risico en overleg met mijn trainer dat ik pas volgende week dinsdag opnieuw mag lopen. Jammer, al klaag ik zeker niet. Ik mag in het avondzonnetje met een boekje naar mijn sportende kinderen kijken.

Als we thuiskomen, is man N ook bijna thuis van zijn werk. We praten met z’n viertjes bij over onze dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: