Plog #12 – Hapjesavond

Plog #12 – Hapjesavond

Na de ochtendroutine werk ik wat administratie weg. Op weg naar de huisarts breng ik een lading glas naar de glasbol.

Van bij de huisarts gaat het richting apotheek. Tijdens het wachten, valt mijn oog op een parfumvrij parfum van Louis Widmer. Die testte ik vorige keer en vond ik zo lekker, dat ik hem nu maar meeneem. Ik liet de huisarts (tevens sportarts) naar mijn linkervoet kijken. Volgens hem mag ik gewoon lopen! De pees aan de onderkant is wat overbelast, waarschijnlijk door veel op slippers en platte sandaaltjes te lopen. Voor de zekerheid ga ik nog een paar dagen rusten en stevige schoenen dragen.

Ik draai nog een paar wasjes en de rest van het ritueel dat daarbij hoort.

’s Middags lunch ik met een hele rijpe avocado die nog in de fruitschaal lag. Ik prak hem met wat peper en zout op een geroosterde boterham. Het ziet er niet uit, maar is één van mijn favoriete lunches.

Daarna maak ik een kopje thee (en ja, daar hoort chocolade bij) en installeer me met mijn boek in de zetel. Ondanks dat het een goed verhaal is, vlot ik niet erg. Mijn gedachten dwarrelen alle kanten op.

Vrijdagavond proberen we het altijd gezellig te maken. Terwijl ik alvast spaghetti voor morgen maak, vertellen de kinderen over hun dag.

Als avondeten doen we hapjesavond. Dochter A wilde dit heel graag nog eens doen. Buiten dat de hapjes altijd erg in de smaak vallen, vindt ze het ook geweldig dat ze dan voor de tv mag eten. Man N is lekker vroeg thuis. Dat gebeurt niet zo vaak. Dubbel feest!

We kijken met ons viertjes Lilo en Stitch 2. Leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: