Plog #2 – Zware looptraining

Plog #2 – Zware looptraining

De ochtendspits verliep al iets minder vlot. Dochter A lijkt haar eerste verkoudheid van dit schooljaar al te pakken te hebben. Ze kwam in ieder geval nog moe uit haar bed gekropen, inclusief verstopte neus en schorre stem. Zoon L, tja, die had er gewoon geen zin in. Toch geraakt iedereen aangekleed en gevoed op tijd de deur uit. Mijn ontbijtje was eerder aan de karige kant. Ik at twee luchtige crackers met pure chocoladepasta. Daarbij dronk ik een glas water. Deze voormiddag heb ik een looptraining gepland. Dat lukt me niet met een volle maag.

Na het afzetten van de kinderen, stort ik me op het huishouden. Ik poets en was dat het een lieve lust is. Verder spray ik de nieuwe schoenen van zoon L in met waterproof- en onderhoudsspray. Benieuwd hoe lang deze er ietwat deftig blijven uitzien!

Als ik klaar ben met mij uit te leven als huisvrouw, trek ik mijn loopschoenen aan. Op het programma staat 6 * 1000 m progressief. Dit is de eerste wat zwaardere sinds de ITB release in januari. Ik ben benieuwd!

Het ging redelijk goed. 1000 nr. 5 was niet sneller dan nr. 4. Maar daar kan ik niet van wakker liggen. De knieƫn voelden goed en dat is op dit moment het belangrijkste. Ik loop pijnvrij! Ik loop!! Het was nog best warm, dus vlug onder de douche. Mijn lunch prop ik naar binnen terwijl ik net als gisteren een aflevering van Jane the Virgin kijk.

Er moet ook gewerkt worden vandaag. Tot ik de kinderen van school moet ophalen, tokkel ik op mijn computer. De tweede schooldag was gelukkig ook fijn geweest. Ik flans snel wat avondeten in elkaar. Een tomaten-courgettesoepje, een AGV’tje en voor de liefhebbers nog wat meloen als dessertje.

Het is mooi weer, dus de kinderen spelen nog even lekker buiten met hun diabolo’s. Die herontdekten ze afgelopen zondag op het verjaardagsfeestje van hun neefjes. Ik kijk toe van in mijn zetel en lees verder in mijn boek. Even heerlijk ontspannen!

Om 6 uur haalt mijn vader de kinderen op om naar de atletiektraining te gaan. Zelf kan ik helaas niet mee vandaag. Het is info-avond op de school van de kinderen. Samen met man N ga ik daar naartoe. Als we thuiskomen, pakt manlief zijn koffer in. Hij vertrekt morgenvroeg voor een paar daagjes naar India voor zijn werk. Verder hebben we een heel rustige avond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: