Plog #3 – Birthday Girl

Plog #3 – Birthday Girl

We starten de dag met een muzikale noot. Dochter A wordt vandaag 10! Bij het ontbijt zingen we haar toe. Ze straalt helemaal. Blij dat man N er nog heel even bij is vooraleer hij zich richting luchthaven haast. De komende dagen moeten we het met z’n drietjes redden.

Na het ritje naar school stop ik een wasje in de machine (en wat later ook in de droger). De rest van de voormiddag ben ik achter mijn computerscherm te vinden.

Net voor ik de kinderen ga ophalen, ga ik nog even aan de slag met mijn foamroller. Na de training van gisteren heb ik er deugd van.

Dochter A stapt vrolijk in de auto bij de schoolpoort. Dolgelukkig omdat ze op haar verjaardag maar een half dagje naar school moet. Als lunch kiest ze voor pizzabaguettes. Zelf eet ik twee boterhammetjes met gerookte zalm en een slaatje met restjes uit de koelkast.

De namiddag bestaat vooral uit boodschappen doen. We gaan naar Colruyt, Action, AH, Lidl en Aldi. Bij Action koop ik uiteraard (veel) meer dan er op mijn lijstje stond.

Verder stoppen we nog even bij de bibliotheek en het postpunt om een pakketje op te halen. Bij de bib was er een tentoonstelling over de EU. De kinderen namen even een kijkje, maar vonden het niet heel boeiend.

Voor het avondeten mogen we aanschuiven bij mijn ouders. We hebben zelf een dessertje meegenomen. Dochter A trakteert met Bossche bollen voor haar verjaardag.

Als we thuiskomen, maakt dochter A de traktatiezakjes voor haar klas klaar. (Op woensdag mogen ze niet trakteren.)

Samen kijken we nog een aflevering Fuller House. Als de kinderen in bed liggen, nestel ik me in de zetel. Grey’s Anatomy is back! Perfecte afsluiter van een fijne dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: