Plog #4 – Een drukke dag

Plog #4 – Een drukke dag

Nu de school terug gestart is, zitten we al gauw terug in een strakke routine. Op tijd opstaan, wassen en aankleden, ontbijten, boekentassen inpakken en de deur uit. Zodra iedereen weg is, ruim ik vlug wat op. Ik stofzuig en dweil de bovenverdieping voor ik aan mijn computer ga zitten om te werken. Vlak voor de lunch heb ik een afspraak bij de kinesist.

Daarna is het tijd voor een snelle lunch. Als ik naar boven ga om verder te werken, leg ik frisgewassen badmatjes neer. Heerlijk vind ik dat!

Gisteren las ik aan de schoolpoort het boek van Jill Mansell uit. Een leuke, vlotte chicklit. Vandaag begin ik in een boek dat al heel lang op mijn nog-te-lezen-lijstje staat.

Als we thuiskomen, begin ik met het avondeten. We eten zoete aardappelfriet met rauwkost. Voor zoon L en dochter A bak ik er nog een cordon bleu van kip bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: