Plog #6 – Birthday Party

Plog #6 – Birthday Party

Vanmorgen heel vroeg komt man N thuis uit India. Ik ben ontzettend blij dat hij er weer is! Nadat de kinderen hun papa hebben plat geknuffeld, ontbijten we gezellig samen. Daarna gaan we meteen richting een winkel voor gashaarden. We willen al lang een gashaard in onze woonkamer. Met de herfst en winter in het vooruitzicht, gaan we een kijkje nemen bij een winkel bij ons in de buurt. We doen heel wat ideeën op en keren terug met een heleboel boekjes om uit te kiezen.

Deze dag staat helemaal in het teken van dochter A. Afgelopen woensdag werd ze 10 jaar. In de namiddag vieren we dit met onze familie. Bij verjaardagen hoort taart, dus stoppen we bij de bakker.

Voor de lunch loop ik nog een rondje van 5 km. Kwestie van wat calorieën te verbranden, zodat ik straks meer kan eten.

Van dochter A’s feestje maak ik geen foto’s. Enkel een taartfoto.

Het is erg gezellig en iedereen blijft nog lang napraten. Als iedereen weg is, ruimen man N en ikzelf alles vlug op. Dan is dat alvast gedaan en hoeven we dat morgenvroeg niet te doen. We kijken samen nog een aflevering van The Good Wife en daarna krijgt man N last van een jetlag. Omdat ik zelf ook best moe ben van de drukke dag, gaat om half elf het licht uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: