Plog #8 – Monday Bloody Monday

Plog #8 – Monday Bloody Monday

Gisteren at ik een havermoutje bij Le Pain Quotidien. Ik was vergeten hoe lekker ik dat vind. Vanmorgen maak ik even tijd om havermoutpap te maken. Met wat blauwe bessen en aardbeitjes heb ik een superlekker, gezond ontbijt.

Zoals elke schooldag breng ik de kinderen naar school. Als ik terug thuis ben, ruim ik vlug wat op. Ik vouw en strijk de was die nog hangt te drogen.

En poets de schermen en spiegels.

Daarna ruim ik de aankoopjes van in Maasmechelen Village op. Man N kocht twee witte hemden en een paar schoenen. Die had hij nodig voor zijn werk. Zelf kocht ik een nieuwe sportbeha.

De kinderen kregen elk een nieuwe jeans. Broeken verslijten hier net als schoenen supersnel.

Verder konden ze ook elk een nieuwe hoodie gebruiken. Altijd handig bij dit weer. Kunnen ze in de loop van de dag gewoon uittrekken en in hun boekentas proppen. Dochter A kreeg nog een jurk en zoon L zag nog een toffe polo. Valt het trouwens op dat ze van blauw houden?

De rest van de dag werk ik. En met de rest van de dag bedoel ik ook echt de rest van de dag. Ik neem enkel een pauze om de kinderen van school te halen en te koken. Om 9 uur zet ik eindelijk de computer uit. Het enige wat ik nog doe is mijn pyjama aantrekken en lekker in bed in mijn boek lezen.

Eén gedachte over “Plog #8 – Monday Bloody Monday

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: