Plog #7 – Shopping Trip

Plog #7 – Shopping Trip

Vandaag gaan we shoppen. De kinderen hebben wat nieuwe herfst- en winterkleding nodig. We besluiten om naar Maasmechelen Village te gaan. Meestal vinden we daar wel wat we nodig hebben en de voordelige prijzen zijn mooi meegenomen. Tijdens de autorit lees ik een paar hoofdstukken in mijn boek. Ik gedraag mij in de auto nogal eens als een Mrs. Bucket/Bouquet. Man N vindt mij veel leuker als ik een boekje meeneem.

Eerste winkel die ik zie als we Maasmechelen Village binnenwandelen, is de Nike Store. Happy, happy, happy!

Van winkelen krijg je honger. We eten iets kleins bij Le Pain Quotidien. Ik geniet van havermout met vers fruit.

We slagen goed voor de kinderen. En voor onszelf, al was dat niet de bedoeling van ons tripje. Daarna trekken we naar de meubelwinkel.

Gisteren vertelde ik al dat we graag een gashaard willen in onze woonkamer. Die komt op de plaats waar nu onze tv staat. Dat betekent dat de tv moet verhuizen. We zijn van plan een apart tv-kamertje in te richten. Hier willen we graag een hoeksalon in zetten. Dat vinden we bij Goossens Wonen. Op de foto zie je alvast de kleur die we hebben gekozen. Het wordt de grijze tint, rechtsboven.

We sluiten de dag af met frietjes in de frituur. Lekker! Thuis droppen we alle zakjes. Opruimen doe ik morgen wel.

Ik laat morgen zien wat we hebben gekocht.

2 gedachten over “Plog #7 – Shopping Trip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: