Plog #9 – Atletiektraining

Plog #9 – Atletiektraining

Mijn ontbijt is opnieuw een havermoutpapje. Dit keer met wat aardbeitjes die op moesten. Nu het ’s ochtends wat frisser is, smaakt zo’n warm ontbijtje extra goed.

Ik breng dochter A en zoon L naar school. Bij zoon L gaat dat vandaag met veel tegenzin gepaard. Ik hoop dat hij straks als ik hem weer ophaal een beter humeur heeft. De voormiddag vul ik met huishoudelijke taken, zoals de strijk. Tijdens het strijken kijk ik graag naar een schermpje. Vandaag kijk ik o.a. de vakantievlog van Marlous Maas.

Lunchen doe ik met een bloemkoolsoepje en twee boterhammetjes. Zoon L maakte gisteren helemaal alleen een grote pot soep. Dat mag hij vaker doen! Heel lekker! En gezond! Dat ook.

In de namiddag doe ik eigenlijk helemaal niets. Ik ben opeens supermoe. Gisteren heb ik qua werk een vrij lange dag gehad. Ik denk dat ik daar vandaag wat last van heb. Ik besluit er maar aan toe te geven en doe een dutje (lees: dut). Als ik wakker word, schijnt de zon. Zalig! Terwijl ik wacht tot de school uit is, lees ik mijn boek genietend van de warmte.

Thuis maak ik meteen het avondeten. Beide kinderen hebben huiswerk. Dat is na het eten aan de beurt. We zijn net op tijd klaar. Vanavond staat er een atletiektraining gepland. Die willen we niet missen! Ik geniet zo hard van de training! Na heel wat blessureleed voel ik me eindelijk terug wat sterker worden. Het vertrouwen in mijn lichaam komt stilaan terug. (Al durf ik dat laatste amper neerschrijven, want ik heb al een paar dagen last van een gevoelige linkerhiel.) Toen ik mijn training uploadde, zag ik iets waar ik heel blij van werd. Natuurlijk gaat het maar om een paar kleine stukjes. Toch was het heel fijn om te zien dat er nog een beetje snelheid in zit.

De kinderen en ik eten nog een kleine snack en springen onder de douche. Ik ontspan nog even met een aflevering van The Good Wife en brei dan een eind aan de dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: